No8
Klassik og trendy herretøj og herremode hos No8 på RO’s Torv.

Nº8

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
Find No8 på RO's Torv i Roskilde
Besøg No8 på RO's Torv i Roskilde

Klassisk og trendy herremode hos Nº8 på RO’s Torv

Hos No8 finder du klassisk og trendy herremode for enhver smag. Både til en afslappet dag med vennerne, til forretningsmødet og store begivenheder. Vi fører en række af de bedste internationale og danske mærker inden for herremode - bl.a. Fred Perry, Tommy Hilfiger, Red Label, Bogner, Replay, Eton, Pal Zileri Lab, NN07, Hugo Boss, J. Lindeberg, Boss Orange, vores eget mærke No8 og mange flere. Vi har desuden en skrædder tilknyttet vores butik, så du kan få tilpasset dit nye tøj i løbet af få dage.

 

Vi gør det til en oplevelse at købe herretøj

Vi sørger altid for, at det bliver en god oplevelse, når du besøger os i Nº8 på RO’s Torv i Roskilde. Vi byder på en god, velbrygget kop kaffe, så du i ro og mag har mulighed for at udvælge netop det tøj, der skal bidrage til din personlige stil. Vores smilende personale står også altid klar til at hjælpe og rådgive dig, når du skal have tilføjelser til garderoben, eller hvis du er på udkig efter en gave, til en du har kær. Vi er nemlig alle uddannet til at vide, hvad der klæder dig, og vi kender de nyeste trends inden for herremode. Følg med på hjemmesiden og på facebook og se vores nyheder.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Vil du gerne vide, hvornår den nye kollektion lander i butikken, eller hvornår vi kører gode tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i alle de spændende aktiviteter hos Nº8 på RO’s Torv i Roskilde. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at finde din næste tilføjelse til garderoben inden for klassisk og trendy herremode.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

OM RO'S TORV

BUTIKKER

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

FØLG OS

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde