Müller’s Guldsmedje
Guld, sølv og brillanter hos Müller’s Guldsmedje på RO’s Torv

MÜLLERS GULDSMEDJE

Kom forbi vores butik på RO’s Torv
Find Müllers Guldsmedje på RO's Torv i Roskilde
Besøg Müllers Guldsmedje på RO's Torv i Roskilde

Smykker til enhver lejlighed

Müller’s Guldsmedje har smykker til enhver lejlighed. Uanset om du er til guldsmykker, sølvsmykker eller foretrækker brillanter, så har vi smykker i alle materialer og prisklasser. Er tiden inde til enten forlovelses- eller vielsesringe, så kom ind og se vores store udvalg og få gode råd om farve, tykkelse og materiale fra vores faguddannede personale. Hos Müller’s Guldsmedje designer vi mange smukke unikasmykker for vores kunder, og du er altid velkommen til at komme ind i butikken og få en snak med en guldsmed – kom med dine overordnede tanker, og så hjælper vi med konkrete ideer til både udseende og materiale, så vi sammen kan skabe dit drømmesmykke.

 

Vi reparerer dine smykker

Har du et gammelt smykke, som du har arvet, der måske trænger til en reparation, kan vi hjælpe dig med at få det fikset. Vi har eget værksted, hvor vi udfører alle slags reparationer. Hos Müller’s Guldsmedje laver vi også huller i ørerne flere gange dagligt og har derfor stor erfaring på dette område. Vores dygtige personale er uddannet til at foretage ørepiercinger, og du kan derfor trygt få lavet huller i ørene hos os.

 

Kom forbi vores butik på RO’s Torv

Uanset om du er på udkig efter vielsesringe, gaver, inspiration eller måske en reparation, er vi altid klar til at servicere dig i vores butik. Vores kompetente medarbejdere rådgiver gerne om trends, materialer og kvalitet. Du har selvfølgelig også mulighed for at købe gavekort i butikken, som vi pakker pænt ind. Vi glæder os til at se dig i vores butik på RO’s Torv i Roskilde.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde