MGP 2017

MGP 2017

Lørdag 8. april kl. 14

Du kan godt glæde dig til et kæmpe brag af et MGP-show på RO’s Torv lørdag 8. april kl. 14. Her går vinderen, Bastian, selvfølgelig på scenen, men samtidig er vi også meget stolte af at præsentere 3 af årets andre fantastiske deltagere – Jeppana, Caroline Selma og Oskar.

 

Vinderen – Bastian fra Hvalsø

Giv mig mere frikvarter, lyder omkvædet i Bastians sang, som netop har vundet børnenes Melodi Grand Prix med hele 38% af stemmerne. Sangen handler om skolens frikvarter, der altid er for kort, og som der skulle være flere af, så man kan være mere sammen med vennerne. Det fortæller 12-årige Bastian, der går i 5. klasse på Hvalsø Skole.

 

Bastian har altid elsket MGP, og hele familien sidder klistret foran skærmen, når det går i gang.Bastian lagde derfor en plan tilbage i januar 2016, der gik ud på, ati år skulle det være ham, der stod på scenen.Han begyndte at skrive en sang, og han fik et par trick af sin sanglærer til, hvordan man gør sådan noget.

 

Han skrev og komponerede på livet løs. Og selv om han var ved at køre sur i sangen, fortsatte han.I august blev den sendt af sted. Og efterfølgende startede det helt store udvælgelsesløb blandt alle dem, der drømte om at deltage.Hele 500 havde sendt en sang ind. Mange blev valgt fra med det samme, men der var stadig 125 tilbage, der skulle gennem nåleøjet, så der kun var 10 tilbage.

 

I det første lange stykke tid, måtte Bastian ikke fortælle til nogen, at han var udvalgt.Da han endelig kunne boble over med den spændende nyhed til vennerne i skolen, syntes de selvfølgelig, det var helt vildt sejt.

 

(Kilde: Roskilde Avis)

 

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde