Ledige stillnger

LEDIGE STILLINGER

Her på siden kan du se om der er nogen af centrets butikker eller spisesteder, som søger personale. Kontakt butikken direkte, hvis du er interesseret i at høre nærmere. Alle uopfordrede ansøgninger skal sendes direkte til den pågældende butik.

Vila søger timeassistent

 

Vila søger en timeassistent over 18 år med tiltrædelse hurtigst muligt. Vagterne er hovedsageligt fordelt i weekender fra 09.45-17.15 (lørdag) og fra 10.45-16.15 (søndag) samt på hverdage fra 13-19.15 og ved diverse aftenåbninger mv. Timeantallet kan variere fra uge til uge.

 

Det er vigtigt, at du er fleksibel og kan træde til ved evt. sygdom og ferier.

 

Du skal være smilende, positiv og klar ril at yde den bedste service.

 

Kom ind og aflever din ansøgning i butikken eller send den til VIDNK361559@BESTSELLER.COM att. Christina.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Besøg Vila på RO's Torv i Roskilde

The Spot Cafe søger personale

 

Er du vores nye kollega?

 

Vi er en virksomhed med højt til loftet, hvor kunden og personalet er centrum for al vækst. Vi er disciplinerede og engagerede og ønsker at udvikle vores cafe til et fantastisk sted at være som kunde og medarbejder.

 

Lige nu søger vi 1 fuldtidsmedarbejder til vores team på RO’s Torv. Vi ønsker, at alle medarbejdere skal kunne varetage såvel bar som køkken, så det er vigtigt, at du kan lide at lave mad og være god til at bevare overblikket, når det skal gå stærkt.

Brancheerfaring er ikke et krav, men det vil være et plus.

 

Det er vigtigt, at du kan se dig selv som medarbejder hos os i en længere periode.

 

Arbejdstiderne varierer, da vi følger centrets åbningstider, men yderpunkterne i hverdage er som udgangspunkt 7-20, og i weekenden 7-18.30. Weekendarbejde må påregnes.

 

Send din ansøgning til rostorv@thespotcafe.dk eller aflever en ansøgning i cafeen. Der er ansøgningsfrist mandag 20. november med tiltrædelse efter nærmere aftale. Har du ikke hørt noget fra os senest søndag den 26. november, er du ikke kommet i betragtning til stillingen i første omgang.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Spis brunch, morgenmad, frokost eller frozen yoghurt hos The Spot Cafe

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde