LIVSSTILSLØRDAG

LIVSSTILSLØRDAG

Lørdag 29. april kl. 11-15

Glæd dig til en helt særlig lørdag på RO’s Torv. Den 29. april kl. 11-15 har vi nemlig sammensat en rigtig spændende livsstilsdag til dig, hvor du bl.a. kan møde repræsentanter fra Julemærkefonden, få en gratis skuldermassage og smage prøver på lækre, sunde brød bagt i fade og gryder fra Le Creuset. Vi ses på Torvet!

 

FRANSK KØKKENEVENTYR

Sprøde, gyldne grydebrød og knasende knækbrød bagt med masser af sunde frø og kerner. Det lyder godt, ikke? Og du kan smage, præcis hvor godt det er, når Le Creuset stiller op på Torvet med smagsprøver på brød, der er bagt i franske sten¬tøjsfade og støbejernsgryder. Hele dagen har Le Creuset også en masse gode tilbud til dig, der selv vil hjem og eksperimentere i køkkenet.

 

5 MINUTTER I FRED

Luk øjnene i og verden ude – og nyd en rolig og afslappet stund, når Nice Thaimassage byder på 5 minutters gratis skuldermassage i stolen, der står på Torvet i dagens anledning.

 

TEST DIG SELV

Hvor gammel er din bodyage? Det kan du finde ud af, når Fysiocenter Roskilde inviterer til snak og gode råd om sundhed, motion og genoptræning. Du finder dem på Torvet, hvor du også kan få lavet testen, der viser din biologiske alder – hvis du tør!

 

GRATIS PRØVETRÆNING

I dagens anledning byder Fitness dk på gratis prøvetræning.

 

JULEMÆRKEFONDEN

Mød Julemærkefonden på Torvet, og hør om Roskildes nye julemærkehjem, Liljeborg, og om arbejdet med de mange hundrede børn, der hvert år får hjælp til at styrke deres selvtillid og trivsel på et julemærkehjem. På dagen kan du deltage i konkurrencer om kogebøger, merchandise og gavekort til RO’s Torv – og du kan også støtte fondens vigtige arbejde direkte ved at købe armbånd, postkort og nøgleringe m.m.

 

OM JULEMÆRKEFONDEN

Hvert år får 750 børn i alderen 7-14 år hjælp på et julemærkehjem. Hvert eneste barn kommer med sin unikke historie. Men fælles for de fleste er, at de har levet med mobning, ensomhed og mistrivsel i skolen og i fritiden. Mange af børnene har aldrig haft en ven og kæmper også med overvægt. De har et brændende ønske om at få hjælp til en frisk start, og det får de på julemærkehjemmene. Og resultaterne holder – et år efter opholdet og kan det dokumenteres, at et stort antal børn fastholder den sunde livsstil og trives i skolen med kammerater og venner, og uden mobning.

 

 

test

 

 

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde