Fitness dk
Træning for alle hos Fitness dk

FITNESS DK

Besøg fitness dk på RO’s Torv
Find Fitness dk på RO's Torv i Roskilde
Besøg Fitness dk på RO's Torv i Roskilde

Træning for alle – noget for enhver smag

Hos Fitness dk gør vi meget ud af, at alle medlemmer skal føle sig velkomne, og vi tilbyder vores medlemmer en stor vifte af træningsformer. Hos os kan du blandt andet træne styrketræning, yoga, dans, motionsboksning samt alle de kendte koncepttimer fra Les Mills, som indeholder noget for enhver smag og kondition - du kan fx prøve kræfter med Bodypump og Bodyflow. I Fitness dk tilbyder vi personlig træning, hvor man kan få lagt et personligt træningsprogram sammen med en uddannet træner, som vil instruere i hvordan programmet fungerer og skal udføres, og det er derefter muligt at købe opfølgende timer hos den personlige træner. Som noget særligt på RO’s Torv, er alle medlemmer også velkomne i vores lækre wellnessafdeling, hvor der er både sauna, dampbad, spabad samt et svømmebasin på 3,5 x 14 meter kombineret med afslappende musik og mulighed for at se tv.

 

Open air træning

I Fitness dk tilbyder vi vores medlemmer udendørs hold med instruktør fra april til september. Open air holdene tilpasses og udformes efter de omkringliggende omgivelser, for at opnå en større variation og en anderledes træning. Der findes forskellige open air hold som fx Run, Functional og open air cycling. Vi har en række forskellige medlemsskabstyper, som passer til forskellige behov. Træner du måske mest om formiddagen, kan du med fordel vælge vores Midday abonnement, men er du mest til styrketræning kan du vælge vores Raw All abonnement, eller alternativt er der all inklusive i vores Anytime abonnement, som du kan læse meget mere om på vores hjemmeside.

 

Kom forbi vores center på RO’s Torv

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere omkring vores forskellige abonnementer eller træningsformer, er du velkommen til at komme forbi vores center på RO’s Torv og høre mere om, hvilket abonnement der ville være bedst til dig og dine behov. Vores dygtige personale byder dig velkommen i centret og sørger for, at du kommer godt i gang.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

OM RO'S TORV

BUTIKKER

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag

06:00 - 22:00

Fredag

06:00 - 20:00

Lørdag

07:00 - 18:00

Søndag

07:00 - 20:00

FØLG OS

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde