Esprit
Afslappet modetøj med elegante detaljer fra Esprit på RO’s Torv

ESPRIT

Besøg Esprit butikken på RO's Torv i Roskilde
Find Esprit på RO's Torv i Roskilde

Moderne tøj til kvinder

Esprit er et internationalt modebrand, som har eksisteret siden 1968. Hos Esprit finder du inspirerende tøj som afspejler tidens trends og tendenser, men som ikke går på kompromis med kvalitet. Hvert år bringer designere brandets karisma og energi til live med flotte kollektioner. Du finder noget til enhver lejlighed - uanset om du er på jagt efter et arbejdssæt, en fin kjole, en taske eller noget helt andet, finder du det hos Esprit.

 

Afslappet modetøj i en upåklagelig kvalitet

Hos Esprit på RO's Torv i Roskilde finder du et stort udvalg af Esprits produkter. På instagram, facebook, og YouTube kan du se nye styles og trends, samt få mere inspiration til din næste shoppingtur. På Esprits hjemmeside kan du lade dig inspirere af de nyeste kollektioner samt tilmelde dig Esprit Friends og modtage eksklusive tilbud, få inspiration og stylingtips samt blive inviteret til VIP-events.

 

Besøg vores butik på RO's Torv i Roskilde

Skal du bruge et særligt outfit til en speciel lejlighed, eller vil du opdatere din garderobe med lækkert, moderne og komfortabelt tøj, så er du altid velkommen i vores butik på RO's Torv i Roskilde. Hos Esprit er det professionelle personale altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning til at finde det rette outfit eller måske en gave, som vil glæde en du har kær.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

OM RO'S TORV

BUTIKKER

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

FØLG OS

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde