Kristelig Fagbevægelse
Kristelig fagbevægelse på RO’s Torv, hjælper dig til at trives i dit arbejdsliv.

KRISTELIG FAGBEVÆGELSE

Kom forbi Krifa på RO’s Torv i Roskilde
Find Krifa på RO's Torv i Roskilde
Besøg Krifa på RO's Torv i Roskilde

Krifa gør en forskel for god arbejdslyst

Krifa er hver dag i kontakt med hundredvis af danske lønmodtagere, som vi hjælper videre i deres arbejdsliv. Hos Krifa hjælper vi jobsøgende videre i job, inspirerer til udvikling i arbejdslivet, hjælper når der er juridiske problemer og vi guider vores kunder i karrieresamtaler og trivselssamtaler.

 

Kristelig a-kasse og fagforening

På vores hjemmeside kan du læse meget mere omkring vores fagforening og a-kasse, samt hvordan vi kan hjælpe dig i din faglige karriere. Ud over a-kasse og fagforeningens fordele, kan du som medlem af Krifa opnå en række unikke medlemsfordele såsom karriererådgivning, udvidet advokathjælp samt invitationer til en masse arrangementer og webinarer. Som Krifa medlem har du desuden mulighed for at tegne attraktive forsikringer, få lønsikring og meget mere.

 

Kom forbi vores kontor på RO’s Torv i Roskilde

Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset om det handler om arbejdskonflikter, karriererådgivning eller noget helt tredje. Du er velkommen til at komme forbi vores kontor på 2. sal på RO’s Torv i Roskilde, hvor vores dygtige rådgivere er klar til at hjælpe dig.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag

10:00 - 16:00

Tirsdag - fredag

10:00 - 14:00

Lørdag & søndag

LUKKET

KONTAKT

Telefon 46 32 07 00

Besøg vores website

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Besøg os i parkeringskælderen på RO’s Torv i Roskilde Du finder Carsteamwash i parkeringskælderen P-2 med indgang fra Vinkelvej. Her står vi klar til at tage os kærligt af din bil, imens du klarer dine gøremål. Vi har stor erfaring med bilpleje og vask, så du kan trygt overlade det hårde arbejde til os.
Du er velkommen i RO’s Torvs Centerinformation Centerinformationen finder du på 1. sal - lige for toppen af rulletrappen fra Torvet. Uanset om du skal have efterlyst en person, som er blevet væk, udstedt et gavekort, har spørgsmål eller noget helt tredje, er vi klar til at hjælpe dig.
Er du på udkig efter en kompetent ejendomsmægler, som tager dine behov og ønsker seriøst? Så er Home RO’s Torv altid klar til at rådgive og hjælpe dig til at finde den rette bolig. Vores store boligkartotek indeholder mange boligtyper i alle prisklasser og placeringer, så der er noget for enhver. Kom forbi vores butik og få en uforpligtende snak med vores mæglere.
Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset om det handler om arbejdskonflikter, karriererådgivning eller noget helt tredje. Du er velkommen til at komme forbi vores kontor på 2. sal på RO’s Torv i Roskilde, hvor vores dygtige rådgivere er klar til at hjælpe dig.
Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde I vores butik står vores venlige og veluddannede personale altid klar til at hjælpe dig, uanset om det drejer sig om nøgler eller sko. I butikken finder du også et stort udvalg af smarte modetasker, som kan peppe ethvert outfit op som en perfekt accessoire. Velkommen til Hæle & Nøglebar på RO’s Torv i Roskilde.
Send og afhent pakker i kundeservice Føtex’ kundeservice er også en postbutik, hvor du både kan sende og afhente pakker, og du kan naturligvis også købe frimærker.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde