Hæle & Nøglebar
Vi reparerer dine sko og kopierer nøgler på RO’s Torv mens du venter

HÆLE & NØGLEBAR

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
Find Hæle & Nøglebar på RO's Torv i Roskilde
Besøg Hæle & Nøglebar på RO's Torv i Roskilde

Vi giver dine yndlingssko nyt liv

Du behøver ikke smide dine yndlingssko ud blot fordi de er slidte i hælen. Hos Hæle & Nøglebar gør vi en dyd ud af at give dine yndlingssko nyt liv, så du kan nyde dem endnu længere tid. Vi udfører de fleste skoreparationer – alt lige fra nye hæle og såler til mindre læderreparationer. Kom ned med dine sko, så ser vi gerne på om det er noget vi kan lave for dig.

 

Nøglekopiering

Har du mistet en nøgle, eller er I blevet flere, der behøver nøgle til samme dør? Så kan vi nemt og hurtigt kopiere en ekstra nøgle til dig mens du venter, så du kan få den med det samme. Ud over almindelige nøgler, kopierer vi også bilnøgler.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

I vores butik står vores venlige og veluddannede personale altid klar til at hjælpe dig, uanset om det drejer sig om nøgler eller sko. I butikken finder du også et stort udvalg af smarte modetasker, som kan peppe ethvert outfit op som en perfekt accessoire. Velkommen til Hæle & Nøglebar på RO’s Torv i Roskilde.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

KONTAKT

Telefon 35 12 40 77

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Besøg os i parkeringskælderen på RO’s Torv i Roskilde Du finder Carsteamwash i parkeringskælderen P-2 med indgang fra Vinkelvej. Her står vi klar til at tage os kærligt af din bil, imens du klarer dine gøremål. Vi har stor erfaring med bilpleje og vask, så du kan trygt overlade det hårde arbejde til os.
Du er velkommen i RO’s Torvs Centerinformation Centerinformationen finder du på 1. sal - lige for toppen af rulletrappen fra Torvet. Uanset om du skal have efterlyst en person, som er blevet væk, udstedt et gavekort, har spørgsmål eller noget helt tredje, er vi klar til at hjælpe dig.
Er du på udkig efter en kompetent ejendomsmægler, som tager dine behov og ønsker seriøst? Så er Home RO’s Torv altid klar til at rådgive og hjælpe dig til at finde den rette bolig. Vores store boligkartotek indeholder mange boligtyper i alle prisklasser og placeringer, så der er noget for enhver. Kom forbi vores butik og få en uforpligtende snak med vores mæglere.
Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset om det handler om arbejdskonflikter, karriererådgivning eller noget helt tredje. Du er velkommen til at komme forbi vores kontor på 2. sal på RO’s Torv i Roskilde, hvor vores dygtige rådgivere er klar til at hjælpe dig.
Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde I vores butik står vores venlige og veluddannede personale altid klar til at hjælpe dig, uanset om det drejer sig om nøgler eller sko. I butikken finder du også et stort udvalg af smarte modetasker, som kan peppe ethvert outfit op som en perfekt accessoire. Velkommen til Hæle & Nøglebar på RO’s Torv i Roskilde.
Send og afhent pakker i kundeservice Føtex’ kundeservice er også en postbutik, hvor du både kan sende og afhente pakker, og du kan naturligvis også købe frimærker.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde