CarSteamWash

CARSTEAMWASH

Find Carsteamwash på RO's Torv i Roskilde
Besøg Carsteamwash på RO's Torv i Roskilde

CarSteamWash har i øjeblikket lukket pga. ombygning, men glæder sig til at åbne igen!

 

Shop N’Wash

Hos Carsteamwash på RO’s Torv i Roskilde kan du aflevere din bil til ”skønhedsbehandling”, mens du får ordnet dine indkøb i ro og fred. Vi dampvasker, støvsuger, polerer og sørger for, at din bil er klar igen til den aftalte tid. Vi har forskellige pakkeløsninger, så du kan vælge hvor dybdegående pleje du ønsker. Vælg for eksempel vores Super Care pakke, som indeholder alt fra håndvask, dampvask og dækglans til læderpleje og polering. Du kan også vælge vores Take Care pakke, som blot tager en time og derved er perfekt til dig, som er inde og ordne mindre gøremål på RO’s Torv.

 

Bilvask med dampende ren samvittighed

Hos Carsteamwash kommer vi også gerne ud og ordner firmabilerne, mens I arbejder - det kalder vi Work N’Wash. Kan virksomheden samle mindst 8 biler, kommer vi gerne på besøg hos jer med vores mobile enhed og rengør jeres biler uden at det koster ekstra. På vores hjemmeside finder du information om alt fra pakkeløsninger og priser til kontaktinfo. Du har også mulighed for at booke tid online, så du er sikker på at komme til, når du ankommer til RO’s Torv.

 

Besøg os i parkeringskælderen på RO’s Torv i Roskilde

Du finder Carsteamwash i parkeringskælderen P-2 med indgang fra Vinkelvej. Her står vi klar til at tage os kærligt af din bil, imens du klarer dine gøremål. Vi har stor erfaring med bilpleje og vask, så du kan trygt overlade det hårde arbejde til os.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

10:00 - 17:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Besøg os i parkeringskælderen på RO’s Torv i Roskilde Du finder Carsteamwash i parkeringskælderen P-2 med indgang fra Vinkelvej. Her står vi klar til at tage os kærligt af din bil, imens du klarer dine gøremål. Vi har stor erfaring med bilpleje og vask, så du kan trygt overlade det hårde arbejde til os.
Du er velkommen i RO’s Torvs Centerinformation Centerinformationen finder du på 1. sal - lige for toppen af rulletrappen fra Torvet. Uanset om du skal have efterlyst en person, som er blevet væk, udstedt et gavekort, har spørgsmål eller noget helt tredje, er vi klar til at hjælpe dig.
Er du på udkig efter en kompetent ejendomsmægler, som tager dine behov og ønsker seriøst? Så er Home RO’s Torv altid klar til at rådgive og hjælpe dig til at finde den rette bolig. Vores store boligkartotek indeholder mange boligtyper i alle prisklasser og placeringer, så der er noget for enhver. Kom forbi vores butik og få en uforpligtende snak med vores mæglere.
Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset om det handler om arbejdskonflikter, karriererådgivning eller noget helt tredje. Du er velkommen til at komme forbi vores kontor på 2. sal på RO’s Torv i Roskilde, hvor vores dygtige rådgivere er klar til at hjælpe dig.
Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde I vores butik står vores venlige og veluddannede personale altid klar til at hjælpe dig, uanset om det drejer sig om nøgler eller sko. I butikken finder du også et stort udvalg af smarte modetasker, som kan peppe ethvert outfit op som en perfekt accessoire. Velkommen til Hæle & Nøglebar på RO’s Torv i Roskilde.
Send og afhent pakker i kundeservice Føtex’ kundeservice er også en postbutik, hvor du både kan sende og afhente pakker, og du kan naturligvis også købe frimærker.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde