Telia
Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

TELIA

Stort udvalg af mobiler, bredbåndsløsninger og meget mere
Find Telia på RO's Torv i Roskilde
Besøg Telia på RO's Torv i Roskilde

Udfordreren på det danske telemarked

Hos Telia stræber vi efter at tilbyde vores kunder pålidelige, innovative og enkle kommunikationstjenester. Gennem en fleksibel og dynamisk tilgang til vores forretning gør vi det muligt at være på forkant med markedets udvikling og de nyeste teknologier. Telia har et ønske om at bringe verden tættere sammen på kundernes præmisser. Vi brænder for at gøre kommunikationsteknologien til en tilgængelig, enkel og meningsfuld partner for alle.

 

Stort udvalg af mobiler, bredbåndsløsninger og meget mere

Hos Telia har vi et stort udvalg af mobiltelefoner, abonnementer, tablets, bredbåndsløsninger og tv. Vi sørger for at du kan komme online hurtigt og står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål i butikken. Som kunde hos Telia kan du opnå en række fordele som vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder – bl.a. fri streaming på Spotify, HBO Nordic og Storytel. Ud over dette har vi et koncept kaldet Telia tirsdag, som giver dig to biografbilletter til én billets pris, samt mange andre fordele. Kom ind i butikken og hør nærmere om, hvad du kan opnå som Telia-kunde.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

I vores butik på RO’s Torv i Roskilde, står vores venlige og veludannede personale altid klar til at rådgive dig om alt fra mobiltelfoner til bredbånd, tv og fastnet. Vi er eksperter på telemarkedet og går langt for at give vores kunder en god service. Følg os gerne på facebook, Twitter eller YouTube, hvor vi jævnligt opdaterer om nyheder, events m.m. Velkommen til Telia på RO’s Torv.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Første og sidste søndag

11:00 - 16:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde