Deres
Hos Deres på RO’s Torv i Roskilde finder du smart tøj til modebevidste unge kvinder. Vi har alt du har brug for til et trendy look.

DERES

Besøg Deres butikken på RO’s Torv i Roskilde
Find Deres på RO's Torv i Ro

Trendy modetøj til modebevidste unge kvinder

Hos Deres på RO’s Torv i Roskilde finder du smart tøj til modebevidste unge kvinder. Vi har alt du har brug for til et trendy look - lige meget om det er for at booste din personlige stil, eller om det er fordi du skal til fest og mangler trendy tøj til at fuldende dit outfit. Vores tøj er primært lavet til modebevidste kvinder i aldersgruppen 18- 35 år, som gerne vil have en nordisk stil med kant - men vi har helt sikkert også noget til den modebevidste kvinde over 35. Hos os finder du det kendte tøj fra Deres samt et udvalg af fede Converse sko, som du kan sætte til dit outfit for et mere afslappet look.

 

Altid de nyeste trends indenfor modetøj

Når du besøger os i Deres finder du altid det nyeste, trendy tøj på bøjlerne. Vi har nemlig seks årlige kollektioner, som vi supplerer med expreskollektioner fra vores designteam. De sørger altid for, at vores kollektioner er up to date med tidens trends indenfor modetøj, så du kan tilføje de seneste modetrends til din personlige garderobe. Vi har alt fra trendy kjoler, jeans, skjorter og vores kendte jeggins til det lækre make-up mærke e.l.f. Så lige meget om det er til hverdag eller om du har brug for at opdatere dit look til en fed fest, kan du finde det du mangler hos os. På vores facebookside kan du følge med i nyhederne og finde inspiration før du besøger os på RO’s Torv. Vi har også konkurrencer, hvor du bl.a. kan vinde tidens trendy tøj.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Vores smilende medarbejdere står altid klar til at rådgive dig om tidens seneste trends indenfor modetøj, og til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, der passer til din personlige stil. Vi rådgiver dig gerne om pasform, hjælper dig med at finde en gave eller udstede et gavekort til en du har kær. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en energifyldt verden af trendy tøj hos Deres på RO’s Torv i Roskilde.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

OM RO'S TORV

BUTIKKER

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

FØLG OS

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde