føtex
Dagligvarer og gode tilbud fra Føtex

FØTEX

Besøg Føtex på RO’s Torv i Roskilde
Find Føtex på RO's Torv i Roskilde
Besøg Føtex på RO's Torv i Roskilde

Dagligvarer i god kvalitet for alle

I Føtex er vi vilde med gode fødevarer, og jo flere vi kan tilbyde, jo bedre. Vi har et tæt samarbejde med nogle af de allerbedste fødevareproducenter - herunder mange økologiske producenter. I vores butik står vores passionerede medarbejdere, herunder faglærte bagere og slagtere, hver dag klar til at tilbyde dig de bedste varer.

 

Prisvenligt sortiment

I Føtex er vores motto, at den gode kvalitet er kun tilgængelig for alle, når den er til at betale. Hos Føtex finder du derfor altid konkurrencedygtige priser på både basisvarer og specialiteter. Og så har vi masser af stærke tilbud på god kvalitet – ofte efter sæson.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Du er altid velkommen i vores butik på RO’s Torv i Roskilde. Husk at vores kundeservice også fungerer som en postbutik, hvor du både kan sende og afhente pakker.

 

Vores personale er klar til at rådgive dig, hvis du skulle have brug for inspiration eller leder efter bestemte varer. På vores hjemmeside finder du information omkring alt fra åbningstider til aktuelle tilbud. Du er også velkommen til at følge os på facebook, hvor vi informerer om nyheder, tilbud m.m.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

08:00 - 21:00

Lørdag

08:00 - 21:00

Søndag

08:00 - 21:00

Føtex bageren har åbent hver dag kl. 7-19:30 (søndag fra kl. 8)

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Læg vejen forbi vores butik på RO’s Torv i Roskilde - lige meget om du er lækkersulten eller ude efter en gave. Vi udsteder også gerne gavekort. Du er velkommen til at følge os på facebook, hvor vi informerer om nyheder, konkurrencer m.m.
Du er altid velkommen i butikken på RO’s Torv i Roskilde, hvor vores dygtige personale er klar til at hjælpe dig med kyndig rådgivning. Du kan også kigge på vores hjemmeside, hvor vi informerer om spændende nyheder!
Du er altid velkommen i vores butik på RO’s Torv i Roskilde. Husk at vores kundeservice også fungerer som en postbutik, hvor du både kan sende og afhente pakker.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde