Copenhagen Luxe
Copenhagen Luxe, Dansk mode af højeste kvalitet

COPENHAGEN LUXE

Dansk kvalitets modetøj fra Copenhagen Luxe på RO's Torv i Roskilde

Dansk mode med et twist af vintage på RO's Torv

Hos Copenhagen Luxe kan du altid finde den nyeste danske mode med masser af feminine detaljer og et twist af vintage. For os er det vigtigt, at de råvarer vores tøj produceres af, samt vores produktionsmetoder, er af høj kvalitet. Derfor produceres tøjet fra Copenhagen Luxe delvist på vores egen fabrik.

 

Kvalitetstøj med unikke detaljer

Vi er specialister i specielle indfarvninger og forarbejdninger af tøjet, så det giver et flot vintagelook. Derfor finder du altid kvalitetsmodetøj med unikke detaljer, og kan nemt skabe din egen unikke stil når du besøger Copenhagen Luxe. Vil du have nyheder om vores nyeste kollektioner eller søge inspiration før du besøger vores butik på RO's Torv i Roskilde, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores hjemmeside.

 

Besøg vores butik på RO's Torv i Roskilde

Du er altid velkommen til at besøge vores butik på RO's Torv i Roskilde. Lige meget om du er på udkig efter et vintage-twist på din garderobe, om du skal bruge et unikt outfit til en særlig lejlighed, eller du blot er ude for at søge inspiration, står vi klar til at byde dig velkommen, og vejlede dig i Copenhagen Luxes verden af unikt, feminint modetøj.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

OM RO'S TORV

BUTIKKER

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

FØLG OS

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde