Companys
Companys er et ledende multibrand butikskoncept med et bredt udvalg inden for de bedste modemærker i Skandinavien.

COMPANYS

Companys er dedikeret til mode og den gode shoppingoplevelse, og går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller design.
Find Companys på RO's Torv i Roskilde
Besøg Companys på RO's Torv i Roskilde

Modetøj til stilbevidste kvinder hos Companys på RO's Torv

Companys er et ledende multibrand butikskon­cept med et bredt udvalg inden for de bedste modemærker i Skandinavien. Butikken henvender sig til stilbevidste kvinder, og byder på mærker som InWear, Part Two, Karen By Simonsen, Gestuz, Soaked in Luxury, ICHI samt gæstemærker som Filippa K, 2nd One og New Balance.

 

Find alt det bedste fra modeverdenen

Companys er dedikeret til mode og den gode shoppingoplevelse, og går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller design. Med det store udvalg af originale modebrands tilbyder Companys et spændende mix af alt det bedste fra modeverdenen, kombineret med en professionel og personlig kundeservice. Hvis du vil holde dig opdateret om den seneste mode eller søge inspiration før du besøger Companys på RO's Torv, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside, hvor du også kan melde dig ind i Companys Club og få masser af fordele.

 

Besøg vores butik på RO's Torv i Roskilde

Skal du bruge et særligt outfit til en speciel lejlighed, eller vil du opdatere din garderobe med lækkert modetøj? Så er du altid velkommen i vores butik på RO's Torv i Roskilde. Her står vi klar til at hjælpe dig med råd og vejledning omkring sæsonens trends og tendenser, og finde lige netop det, der passer præcis til din stil.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

OM RO'S TORV

BUTIKKER

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

KONTAKT

Telefon 46 36 62 61

Besøg vores website

FØLG OS

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde