trendstar
Mærkevaretøj str. 8-16 år på RO’s Torv fra Trendstar

TRENDSTAR

Besøg Trendstar på RO’s Torv i Roskilde
Find Trendstar på RO's Torv i Roskilde
Besøg Trendstar på RO's Torv i Roskilde

Smart modetøj til både piger og drenge str. 8-16 år

Hos Trendstar har vi moderigtigt tøj til både piger og drenge i str. 8-16 år. Du finder et stort udvalg af mærkevarer til favorable priser. Vi har mærketøj fra blandt andet Cost:bart, Queenz, D-xel, Levi’s, Five States, Hound og Björn Borg. Udvalget består bl.a. af de nyeste trends indenfor bukser, bluser, jeans, jakker, trøjer, cardigans, hættetrøjer, t-shirts, toppe, tørklæder og kjoler.

 

Tøj til hverdag og særlige lejligheder

Vi har det fedeste hverdagstweentøj, men hvis der er brug for tøj til en festlig lejlighed, finder du altid både en skjorte eller en fin kjole. Fra januar til marts har vi desuden et stort udvalg af konfirmationstøj hos Trendstar til både drenge og piger. Du kan se udvalget af vores konfirmationstøj, samt resten af vores tøj, online på vores hjemmeside, hvor du også har mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er opdateret på de seneste nyheder, tilbud m.m.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv

I butikken står vores personale klar til at hjælpe dig med at finde det rette tøj til enhver begivenhed, for vi har stor ekspertise, når det kommer til mode til både piger og drenge i alderen 8-16 år. Husk at du også kan købe gavekort hos os, som helt sikkert vil glæde et ungt menneske du holder af. Vi glæder os til at servicere dig!

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Hos Young Kids på RO's Torv i Roskilde finder du børnetøj fra 0 til 12 år til den moderne børnefamilie. Vi har eksklusive mærker såsom Molo, Hummel, Koin, Tommy Hilfiger, Huxbaby, Petit by Sofie Schnoor, Jellycat, Levi's, Mikk-Line, Joha, Bjørn Borg, Wheat og Marmar. Vi går højt op i, at vores sortiment af børnetøj har en høj kvalitet og samtidigt også er smart og moderne.
Hos name it på RO's Torv i Roskilde har vi alt i børnetøj fra tøj til den nyfødte til str. 12 år. Du finder alt fra overtøj, regntøj, festtøj og undertøj til tilbehør. Vi har også økologisk børnetøj, som er produceret miljøvenligt og som ikke indeholder skadelige stoffer.
I Føtex er vi vilde med gode fødevarer, og jo flere vi kan tilbyde, jo bedre. Vi har et tæt samarbejde med nogle af de allerbedste fødevareproducenter - herunder mange økologiske producenter. I vores butik står vores passionerede medarbejdere, herunder faglærte bagere og slagtere, hver dag klar til at tilbyde dig de bedste varer.
Hos Trendstar har vi moderigtigt tøj til piger og drenge i str. 8-16 år. Du finder et stort udvalg af mærkevarer til favorable priser. Vi har mærketøj fra blandt andet Cost:bart, Queenz, D-xel, Levi’s, Five States, Hound og Björn Borg. Udvalget består bl.a. af de nyeste trends indenfor bukser, bluser, jeans, jakker, trøjer, cardigans, hættetrøjer, t-shirts, toppe, tørklæder og kjoler.
Hos H&M på RO's Torv i Roskilde findes tøj og accessories til enhver lejlighed til hele familien. Vi pakker dine gaver pænt ind og yder 30 dages returret. Du kan også købe gavekort i H&M, så du kan glæde en du har kær.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde