Name It
Børnetøj fra Name it på RO’s Torv

NAME IT

Besøg Name it på RO’s Torv i Roskilde
Find Name it på RO's Torv i Roskilde
Besøg Name it på RO's Torv i Roskilde

Name it er inspireret af børn

Name it har forsynet familier med farverigt børnetøj siden 1986. Vores tøj bliver solgt til meget overkommelige priser, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Name it modellerne skabes af glade og omsorgsfulde mennesker, der er inspireret af børn. Vores børnetøj er både et sikkert og moderigtigt valg.

 

Efter mere end 25 år på markedet kender og forstår vi børn på tværs af religiøse og kulturelle grænser, og vores kerneværdier udspringer af børnenes fantastiske, kærlige og frie natur. Hos Name it er vores DNA baseret på et meget vigtigt element, nemlig Happy Caring People kulturen, som mærkes i vores produkter, der altid udtrykker humør og livsglæde - præcis som børnene. Sikkerhed er det, der først bliver tænkt ind i vores modeller, og vi har en streng politik for ansvarlig produktion.

 

Alt i børnetøj

Hos Name it har vi alt i børnetøj fra tøj til den nyfødte til str. 12 år. Du finder alt fra overtøj, regntøj, festtøj og undertøj til tilbehør. Vi har også økologisk børnetøj, som er produceret miljøvenligt og som ikke indeholder skadelige stoffer. Du kan melde dig ind i Club name it, som giver dig masser af fordele som fx invitationer til VIP_arrangementer, konkurrencer og masser af gode tilbud, og du kan følge os på facebook, instagram og pinterest eller se vores YouTubekanal, hvor vi præsenterer nye kollektioner og koncepter.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

I vores butik på RO’s Torv i Roskilde, står vores venlige og veludannede personale altid klar til at rådgive dig om kvalitet, design og trends. Vi ved alt om børnetøj og forstår dit barns behov for beklædning i alle situationer.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Hos Young Kids på RO's Torv i Roskilde finder du børnetøj fra 0 til 12 år til den moderne børnefamilie. Vi har eksklusive mærker såsom Molo, Hummel, Koin, Tommy Hilfiger, Huxbaby, Petit by Sofie Schnoor, Jellycat, Levi's, Mikk-Line, Joha, Bjørn Borg, Wheat og Marmar. Vi går højt op i, at vores sortiment af børnetøj har en høj kvalitet og samtidigt også er smart og moderne.
Hos name it på RO's Torv i Roskilde har vi alt i børnetøj fra tøj til den nyfødte til str. 12 år. Du finder alt fra overtøj, regntøj, festtøj og undertøj til tilbehør. Vi har også økologisk børnetøj, som er produceret miljøvenligt og som ikke indeholder skadelige stoffer.
I Føtex er vi vilde med gode fødevarer, og jo flere vi kan tilbyde, jo bedre. Vi har et tæt samarbejde med nogle af de allerbedste fødevareproducenter - herunder mange økologiske producenter. I vores butik står vores passionerede medarbejdere, herunder faglærte bagere og slagtere, hver dag klar til at tilbyde dig de bedste varer.
Hos Trendstar har vi moderigtigt tøj til piger og drenge i str. 8-16 år. Du finder et stort udvalg af mærkevarer til favorable priser. Vi har mærketøj fra blandt andet Cost:bart, Queenz, D-xel, Levi’s, Five States, Hound og Björn Borg. Udvalget består bl.a. af de nyeste trends indenfor bukser, bluser, jeans, jakker, trøjer, cardigans, hættetrøjer, t-shirts, toppe, tørklæder og kjoler.
Hos H&M på RO's Torv i Roskilde findes tøj og accessories til enhver lejlighed til hele familien. Vi pakker dine gaver pænt ind og yder 30 dages returret. Du kan også købe gavekort i H&M, så du kan glæde en du har kær.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde