BØRN & FRITID
Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde Uanset om du har lyst til en ny krimi til samlingen, en ny kogebog til inspiration i køkkenet, eller du vil glæde en du har kær med en boggave, har Arnold Busck den bog du leder efter.
Hos BR på RO's Torv har vi det altid sjovt og møder vores kunder i øjenhøjde og med et smil. Er du på udkig efter en gave, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige, pakke gaven flot ind og vi bytter selvfølgelig med et smil. Så besøg os på RO’s Torv i Roskilde, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen.
 Lige meget om du er til actionfilm, komedier, gysere eller tegnefilm, har vi helt sikkert en film for dig. Du er velkommen til at følge os på facebook. Vi udsteder også gerne gavekort til en god oplevelse hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Kino på RO’s Torv i Roskilde.
I vores butik på RO’s Torv i Roskilde kan du få råd og vejledning til alle dine kreative hobbyprojekter, og vi inspirerer dig gerne til det næste projekt. Du har også mulighed for at købe gavekort, som du kan glæde andre med

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde