Arnold Busck
Træd ind i bøgernes verden i Arnold Busck på RO’s Torv

ARNOLD BUSCK

Træd ind I verden af bøger hos Arnold Busck på RO’s Torv.
Find Arnold Busck på RO's Torv i Roskilde
Besøg Arnold Busck på RO's Torv i Roskilde

Træd ind i bøgernes verden i Arnold Busck på RO’s Torv

Arnold Busck er Danmarks ældste og største kæde af boghandlere. Den første boghandel åbnede i 1896 i København, og siden da har vi åbnet i alt 30 butikker fordelt over hele Danmark. Selvom de alle er Arnold Busck butikker, har hver butik sit helt eget præg. Det gælder også Arnold Busck på RO’s Torv i Roskilde. Her finder du et stort udvalg af bøger indenfor alle genrer. Vi har et stort udvalg - fx krimier, kogebøger, krop og sind, digte, opslagsværker, biografier, skønlitteratur, ordbøger, engelske bøger, børnebøger og meget mere. Leder du efter en bog som ikke er i butikken? Hos Arnold Busck hjælper vi dig gerne med at bestille bogen hjem, så du kan få dit bogønske opfyldt.

 

Forfatterbesøg og boggaver til enhver smag

I Arnold Busck på RO’s Torv kan du fx møde spændende forfattere, få signeret dine bøger og høre om deres forfatterskab. Eller du kan gå på opdagelse i forskellige boguniverser og få masser af vitaminer til hjernen og fantasien. Vores store udvalg af bøger betyder, at du altid kan finde noget til din samling. Du kan også glæde en du holder af med en boggave. Hos os finder du nemlig noget for enhver smag og til enhver lejlighed, og vi pakker gerne dine bogpakker flot ind. Ved du ikke hvilken genre eller forfatter du skal vælge til gave? Så kan du købe et gavekort, hvis du gerne vil glæde en du har kær med en god bog efter deres eget valg. På vores facebookside kan du bl.a. følge med i de nyeste udgivelser og få information om gode tilbud.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Uanset om du har lyst til en ny krimi til samlingen, en ny kogebog til inspiration i køkkenet, eller du vil glæde en du har kær med en boggave, har Arnold Busck den bog du leder efter. Vores personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bog du leder efter, og rådgive dig hvis du er på udkig efter noget nyt at læse til både dig selv eller andre. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Arnold Buscks verden af bøger på RO’s Torv i Roskilde.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde Uanset om du har lyst til en ny krimi til samlingen, en ny kogebog til inspiration i køkkenet, eller du vil glæde en du har kær med en boggave, har Arnold Busck den bog du leder efter.
Hos BR på RO's Torv har vi det altid sjovt og møder vores kunder i øjenhøjde og med et smil. Er du på udkig efter en gave, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige, pakke gaven flot ind og vi bytter selvfølgelig med et smil. Så besøg os på RO’s Torv i Roskilde, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen.
I vores butik på RO’s Torv i Roskilde kan du få råd og vejledning til alle dine kreative hobbyprojekter, og vi inspirerer dig gerne til det næste projekt. Du har også mulighed for at købe gavekort, som du kan glæde andre med
 Lige meget om du er til actionfilm, komedier, gysere eller tegnefilm, har vi helt sikkert en film for dig. Du er velkommen til at følge os på facebook. Vi udsteder også gerne gavekort til en god oplevelse hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Kino på RO’s Torv i Roskilde.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde