Søstrene Grene
Altid spændende varer i Søstrene Grene på RO's Torv

SØSTRENE GRENE

Søstrene Grene er altid er besøg værd, se alle vores specielle ting i en labyrint af farver og former
Find Søstrene Grene på RO's Torv i Roskilde
Besøg Søstrene Grene på RO's Torv i Roskilde

En labyrint af spændende og anderledes varer

Hos Søstrene Grene på RO's Torv finder du spændende varer fra hele verden, smukt præsenteret i en labyrint af farver, former og dufte. Du er aldrig helt sikker på hvad du finder i butikken, da varesortiment hele tiden skifter. Det er dog altid sikkert, at der er stillet høje krav til funktionalitet og kvalitet, og mange af produkterne er designet af vores hold af dygtige designere og findes derfor kun hos Søstrene Grene. Vores priser holdes altid på et rimeligt niveau ved hjælp af direkte køb hos producenterne i store mængder og moderne logistik.

 

Søstrene Grene har fastsat et loft over priserne, så du altid kan regne med, at du ikke kommer til at betale for meget. Produkterne sælges således altid til konkurrencedygtige priser. Vores mål er at tilbyde en unik shoppingoplevelse, der gør Søstrene Grene til alle vores kunders favoritbutik i kraft af både produkterne, præsentationen og stemningen. I butikken finder du altid et stort sortiment af populære og faste varer samt en lige så stor gruppe af varer, som skifter fra uge til uge.

 

Gør-det-selv-univers online

Søstrene Grene har et helt gør-det-selv-univers online, som du kan besøge for inspiration – se fx videoerne på vores YouTubekanal eller besøg vores populære facebookside, hvor du også finder tips og tricks til små hobbyprojekter, boliginspiration eller noget helt tredje. Søstrene Grene sælger også møbler og interiør i moderne designs. Er du på jagt efter et nyt sofabord, en skammel, en hylde eller noget andet, kan du derfor også være heldig at finde dette i vores butik.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Når du besøger vores butik på RO's Torv i Roskilde, bliver du mødt af en unik shoppingoplevelse. Vi har garanteret noget, der passer til lige netop dit behov og din personlige stil. Vi glæder os til at byde dig velkommen i en verden af finurlige og farverige ting.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Moderne designermøbler hos Bolia på RO’s Torv Kom ind og oplev en kreativ møbelverden hos Bolia på RO’s Torv. Når du besøger os, bliver du mødt af alt det bedste indenfor nyt skandinavisk design. Vores møbelkollektion består af moderne, lækre møbler, der er originale og personlige – og designet af prisbelønnede designere. Vi har helt sikkert noget, der passer lige præcis til din smag.
Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde Du finder altid en overraskelse i Flying Tiger Copenhagen, som du ikke finder andre steder. Vores varer er specialdesignet og produceret til Flying Tiger Copenhagen, og vi køber stort ind - derfor er vores priser altid lave. Vil du holde dig opdateret med hvad de næste Flying Tiger Copenhagen-overraskelser bliver? Så er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi får hele tiden nye varer, så næste gang du besøger Flying Tiger Copenhagen på RO’s Torv i Roskilde er der helt sikkert noget nyt, sjovt og overraskende på hylden, som du ikke finder andre steder. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Flying Tiger Copenhagen.
Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde Hos Le Creuset på RO's Torv får du professionel rådgivning - uanset om du er på udkig efter en gave eller skal bruge kyndig rådgivning omkring produkterne generelt. Vi hjælper dig med at pakke gaver flot ind og bytter med et smil. Så besøg os på RO's Torv i Roskilde, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen, og hjælpe dig med at finde det rette køkkenudstyr.
Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde Har du brug for inspiration, skal du opdatere dit køkken eller skal du finde en gave? Vi har mere end 85 års erfaring indenfor isenkræmmerfaget, og står altid klar med kompetent rådgivning om køkkenudstyr, dekoration, gaveartikler, vaser og lysestager, når du besøger os på RO’s Torv i Roskilde. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde Når du besøger vores butik på RO's Torv i Roskilde, bliver du mødt af en unik shoppingoplevelse. Vi har garanteret noget, der passer til lige netop dit behov og din personlige stil. Vi glæder os til at byde dig velkommen i en verden af finurlige og farverige ting.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde