Imerco
Kvalitetsisenkram fra Imerco på RO’s Torv

IMERCO

Køkkenprodukter og udvalg af tilbehør til hjemmet
Find Imerco på RO's Torv i Roskilde
Besøg Imerco på RO's Torv i Roskilde

Lækre køkkenprodukter og stort udvalg af tilbehør til hjemmet hos Imerco på RO’s Torv

Vi er Danmarks største isenkramkæde, og hos os finder du alt i tilbehør til hjemmet. Hos Imerco på RO’s Torv fører vi mærker såsom Royal Copenhagen, Kay Bojesen, Rosendahl, Bodum, BaByliss, Erik Bagger, Georg Jensen, Holmegaard, Global og Herstal. Vi går op i kvalitet og fører, ud over de mange populære kvalitetsmærker, også egne varemærker som du ikke kan finde andre steder end hos os – fx Cook & Baker og Casa.

 

Stort udvalg af kvalitetskøkkenredskaber og lækre gaveartikler

Lige meget om du er på udkig efter lækre nye køkkenprodukter til dig selv, eller du er ude efter gaveinspiration, kan du være sikker på at finde det i Imerco. Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev for at lade dig inspirere af det seneste nye tilbehør til hjemmet. Eller tilmeld dig vores kundeklub, og få masser af fordele hos Imerco på RO’s Torv.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Har du brug for inspiration, skal du opdatere dit køkken eller skal du finde en gave? Vi har mere end 85 års erfaring indenfor isenkræmmerfaget, og står altid klar med kompetent rådgivning om køkkenudstyr, dekoration, gaveartikler, vaser og lysestager, når du besøger os på RO’s Torv i Roskilde. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde