Flying Tiger Copenhagen
Flying Tiger Copenhagen – et univers af fantastiske varer

FLYING TIGER COPENHAGEN

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
Find Flying Tiger Copenhagen på RO's Torv i Roskilde
Besøg Flying Tiger Copenhagen på RO's Torv i Roskilde

Flying Tiger Copenhagen – et univers af sjove, nyttige og overraskende varer

Hos Flying Tiger Copenhagen på RO’s Torv i Roskilde finder du et univers af sjove, nyttige og overraskende varer indenfor bolig, køkken, krydderier, legetøj, plejeprodukter, AV-udstyr, kontorartikler, film og meget mere, til lave priser. Har du fx brug for udstyr til skole- og studiestart, lykønskningskort, legetøj, nye strømper, pynt til alle årets højtider og begivenheder, kalendergaver, læsebriller, vinglas, gaveindpakning, mobilopladere, høretelefoner, te, krydderier eller køkkenredskaber? Så finder du det, og mange andre aktuelle sæsonvarer hos Flying Tiger Copenhagen. På vores hjemmeside kan du se et lille udvalg af de varer, du kan finde i Flying Tiger Copenhagen. Hele vores sortiment findes dog ikke på hjemmesiden, så når du besøger os på RO’s Torv lover vi, at du finder mange flere overraskende varer til enhver lejlighed.

 

Alt lige fra lys og servietter til legetøj og hobbyting

Skal du skabe en festlig stemning? Hos Flying Tiger Copenhagen kan du finde alt du har brug for! Vi har et stort udvalg af både fine og sjove servietter, paptallerkner og papkrus, vinglas, lys, lysestager, vaser, fødselsdagspynt og andet nips, der sætter prikken over i’et, når du har gæster eller bare vil gøre hverdagen lidt hyggeligere. Er det dig der er gæst, eller har du bare lyst til at være kreativ, så har vi også et stort udvalg af forskelligt slags legetøj til børn og barnlige sjæle, samt et stort udvalg af tegneredskaber, farveblyanter, pensler, hobbymaling, perler, malebøger, blokke og andre kreative ting til at lave flotte kreationer.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Du finder altid en overraskelse i Flying Tiger Copenhagen, som du ikke finder andre steder. Vores varer er specialdesignet og produceret til Flying Tiger Copenhagen, og vi køber stort ind - derfor er vores priser altid lave. Vil du holde dig opdateret med hvad de næste Flying Tiger Copenhagen-overraskelser bliver? Så er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi får hele tiden nye varer, så næste gang du besøger Flying Tiger Copenhagen på RO’s Torv i Roskilde er der helt sikkert noget nyt, sjovt og overraskende på hylden, som du ikke finder andre steder. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Flying Tiger Copenhagen.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Moderne designermøbler hos Bolia på RO’s Torv Kom ind og oplev en kreativ møbelverden hos Bolia på RO’s Torv. Når du besøger os, bliver du mødt af alt det bedste indenfor nyt skandinavisk design. Vores møbelkollektion består af moderne, lækre møbler, der er originale og personlige – og designet af prisbelønnede designere. Vi har helt sikkert noget, der passer lige præcis til din smag.
Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde Du finder altid en overraskelse i Flying Tiger Copenhagen, som du ikke finder andre steder. Vores varer er specialdesignet og produceret til Flying Tiger Copenhagen, og vi køber stort ind - derfor er vores priser altid lave. Vil du holde dig opdateret med hvad de næste Flying Tiger Copenhagen-overraskelser bliver? Så er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi får hele tiden nye varer, så næste gang du besøger Flying Tiger Copenhagen på RO’s Torv i Roskilde er der helt sikkert noget nyt, sjovt og overraskende på hylden, som du ikke finder andre steder. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Flying Tiger Copenhagen.
Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde Hos Le Creuset på RO's Torv får du professionel rådgivning - uanset om du er på udkig efter en gave eller skal bruge kyndig rådgivning omkring produkterne generelt. Vi hjælper dig med at pakke gaver flot ind og bytter med et smil. Så besøg os på RO's Torv i Roskilde, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen, og hjælpe dig med at finde det rette køkkenudstyr.
Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde Har du brug for inspiration, skal du opdatere dit køkken eller skal du finde en gave? Vi har mere end 85 års erfaring indenfor isenkræmmerfaget, og står altid klar med kompetent rådgivning om køkkenudstyr, dekoration, gaveartikler, vaser og lysestager, når du besøger os på RO’s Torv i Roskilde. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde Når du besøger vores butik på RO's Torv i Roskilde, bliver du mødt af en unik shoppingoplevelse. Vi har garanteret noget, der passer til lige netop dit behov og din personlige stil. Vi glæder os til at byde dig velkommen i en verden af finurlige og farverige ting.

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde