Bolia
Moderne designermøbler hos Bolia på RO’s Torv

BOLIA

Besøg Bolia butikken på RO’s Torv i Roskilde
Find Bolia på RO's Torv i Roskilde
Besøg Bolia på RO's Torv i Roskilde

Moderne designermøbler hos Bolia på RO’s Torv

Kom ind og oplev en kreativ møbelverden hos Bolia på RO’s Torv. Når du besøger os, bliver du mødt af alt det bedste indenfor nyt skandinavisk design. Vores møbelkollektion består af moderne, lækre møbler, der er originale og personlige – og designet af prisbelønnede designere. Vi har helt sikkert noget, der passer lige præcis til din smag.

 

Skræddersyede originale kvalitetsmøbler

Vores designermøbler produceres efter ordre. Hos Bolia har vi ingen store lagerbygninger eller lagervarer – kun perfekt skræddersyede kvalitetsmøbler, der passer lige præcis til din personlige smag. Vores lækre møbler er håndlavede, og bliver leveret direkte til din dør. Vi går op i kvalitet og udfører hvert eneste design i de fineste materialer såsom uld, massivt træ, marmor, læder og metal.

 

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Når du besøger vores butik på RO’s Torv i Roskilde bliver du mødt af venlig service. Vi står klar til at vejlede og hjælpe dig med at finde og skabe designermøbler, der passer lige netop til dit behov og din personlige stil. Vil du have inspirerende nyheder om events i butikken, lancering af produkter og Bolia Design Award, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores hjemmeside. Vi glæder os til at byde dig velkommen i en verden af nyt skandinavisk design på RO’s Torv i Roskilde.

 

Vil du vide mere om RO’s Torv?

– Alt om RO’s Torv

– Parkering på RO's Torv

– RO’s Torv på facebook

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

11:00 - 16:00

BUTIKKER I SAMME KATEGORI

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde