Månedens kunstner juni

MÅNEDENS KUNSTNER I JUNI

Fra tirsdag 6. juni kl. 12

Roskilde kunstforening og RO’s Torv er gået sammen om månedens kunstner, som er en løbende udstilling midt på Torvet, der hver måned sætter fokus på udvalgte værker fra en ny spændende kunstner. I juni kan du møde Erik Schwarzbart, der indleder udstillingen på RO’s Torv med en kort fernisering tirsdag 6. juni kl. 12.

 

For billedkunstner Erik Schwarzbart er kunstneriske fællesskaber essentielt i hans virke med kunsten, som altid har haft en social dimension. Samtidig er hans udgangspunkt, at det seriøse billedarbejde ikke kan adskilles fra den personlige udvikling. Det gælder både når han arbejder med sine egne værker og når han vejleder andre i kunstprocessen.

 

Erik Schwarzbart, som er uddannet grafiker og har en pædagogisk uddannelse, har undervist i kunstneriske udtryk i mange år. Han er leder og dynamo for KunstSmedjen på Musicon i Roskilde, der udover at have skiftende udstillinger også er et kunstnerisk eksperimentarium. Desuden er han leder af MusiconArt Gallery og Kunstskolen.

 

”Mit største værk er nok skabelse af et unikt kunstmiljø, hvor mennesker kan udvikle deres personlige kunst og robuste fællesskaber”, siger Erik Schwarzbart, som nok kan betragtes som social entreprenør.

 

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde