Månedens kunstner november

MÅNEDENS KUNSTNER NOVEMBER

Fra 1. november

RO’s Torv er stolte af, hver måned at kunne præsentere udvalgte værker fra en ny spændende kunstner på væggen ved Tovet. I november kan du opleve en række fantastiske billeder taget af fotograf Robin Skjoldborg. Robin har gennem 30 år fotograferet mænd. Danske mænd af alle slags – skuespillere, musikere, instruktører og forfattere. Billederne på RO’s Torv er en række af hans bedste portrætter.

 

Om Robin Skjoldborg

Robin Skjoldborg er født i 1963 i Kenya. Han begyndte som selvstændig fotograf i 1986 og har siden fotograferet en lang række danske og udenlandske personligheder til magasiner, aviser og pressefotos samt pladeomslag til bl.a. D-A-D, Sanne Salomonsen, Aqua, Nephew, Thomas Helmig og Kim Larsen.

 

”Det fantastiske ved at fotografere er det uventede. Jeg ved aldrig helt, hvad der kommer ud af det. Jeg har nogle ideer og forestillinger om, hvordan jeg gerne vil have, at portrættet skal være, men nogle gange starter man et sted og havner et helt andet sted. Det synes jeg er enormt spændende.” Robin Skjoldborg

 

 

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde