juleteater

JULETEATER

Hver onsdag kl. 11 samt fredag og lørdag kl. 12

Oplev masser af sjove nisserier med Louise Schouws teater, der byder på seks forskellige juleteaterstykker for hele familien. Første forestilling er 25. november og derefter er der forestilling hver lørdag og søndag kl. 12 og onsdag kl. 11 (og fredag 22. december). Om onsdagen har vi inviteret alle institutioner i kommunen til at komme og få en hyggelig teateroplevelse, og vi glæder os til at se en masse glade børn – men det er ikke kun for institutioner, alle andre er også hjertelig velkomne!

 

Lørdag 25. november kl. 12 Højt fra træets hip hop top

Søndag 26. november kl. 12 Højt fra træets hip hop top

Onsdag 29. november kl. 11 Højt fra træets hip hop top

Lørdag 2. december kl. 12 Hokus pokus Jul

Søndag 3. december kl. 12 Julemandens gave

Onsdag 6. december kl. 11 Julemandens gave

Lørdag 9. december kl. 12 Hokus pokus jul

Søndag 10. december kl. 12 Julemandens gave

Onsdag 13. december kl. 11 Hokus Pokus Jul

Lørdag 16. december kl. 12 Den store nisseprøve

Søndag 17. december kl. 12 Den store nisseprøve

Onsdag 20. december kl. 11 Nisser til søs

Fredag 22. december kl. 12 Nisser til søs

Lørdag 23. december kl. 12 Nisser til søs

 

Højt fra træets hip hop top

Nisselotte møder Frk. Hanegal, som er trist over ikke at forstå sin nevø Nico. Han bruger et meget moderne sprog. Nisselotte tager sammen med publikum den unge nisse i lære, så han kan gøre sig forståelig.

Alder: 4-10 år

Varighed: 35 min.

 

Julemandens gave

De to nisser, Pjanke og Pjok, bor i granskoven og er bedste venner. De får den idé, at de vil lave den flotteste gave til julemanden, så han kan blive rigtig glad til jul. Hvad mon julemanden ønsker sig allermest?

Alder: 2-6 år

Varighed: 40 min.

 

Den store nisseprøve

Nis og Nisse Sisse skal til Nisseprøve for at få lov til at beholde de røde nissehuer. Nisse Sisse er en dygtig elev med respekt for lærerinden Frøken Hanegal. Nis kan ikke sidde stille og laver om på julesangene. En rigtig drillenisse, som får stor sympati hos børnene.

Alder: 4-10 år

Varighed: 40 min.

 

Nisser til søs

Nis og Nisse Sisse vil fejre jul med Tante Hanegal, men hun er taget ud på de syv have for at skaffe julekrydderier. De har hverken båd eller sejl, men bruger fantasien og møder på rejsen til Juleøerne både en ensom pirat og en skør blæksprutte.

Alder: Fra 3 år

Varighed: 40 min.

 

Hokus Pokus Jul

Tryllenissen Ludwig må tilkaldes for at hjælpe julemanden med at finde det han mangler for, at det kan blive rigtig juleaften. Julemanden vil ikke køre ud med gaverne før det er fundet, han har dog lidt svært ved at huske hvad det nu lige er han mangler. Sammen med børnene forsøger Ludwig at finde det som Julemanden mangler for at komme i julehumør igen.

 

Husk at RO’s Torvs butikker holder åbent alle dage i december kl. 10-20

Enkelte butikker undtaget. Helligdage lukket, nytårsaftensdag 10-14 og 1. januar lukket. Fitness dk, Føtex, Kino og spisesteder har udvidede åbningstider.

 

 

Postadresse: RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde

GPS-adresse: RO’s Torv, Københavnsvej 29, 4000 Roskilde